به طور کلی گز به دو نوع پسته ای و بادامی تولید می شود که هر کدام بر اساس مقدار مغز پسته یا بادام بکار رفته درآن دارای درصد و قیمت متفاوت می باشد که البته کیفیت و خوش طعمی گز بیشتر به عصاره انگبین و نیز سایر ترکیبات مصرفی در آن بستگی دارد تا مغز به کار رفته در آن.


اشپزی گز ,مغز ,پسته ,سایر ,ترکیبات ,نیز ,در آن ,به عصاره ,بیشتر به ,عصاره انگبین ,و نیزمنبع

دستور تهیه مربای گلابی، کدوحلوایی و قیسی

طرز تهیه سه مدل مربای خوشمزه و پر طرفدار

طرز تهیه 5 پلوی دوست داشتنی و خوشمزه

طرز تهیه خورشت بادمجان

طرز تهیه 5 مدل آش پرطرفدار

لاغری سریع در 7 روز فقط با موز !

سرزمین خنده فرزند دوم آقا و خانم مجری به دنیا آمد+ عکس

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

zula30t موزیک , آهنگ تم کالا شرکت ماهان تجهیز آزما فروشگاه معرفی اجناس ارزان news دمو سایت دانلود رایگان مقاله10 تخفیفان سفارش خرید انواع لوازم یدکی لودر W120