پُلو در آشپزی ایرانی، آشپزی آذربایجان،[۱] ترکیه،[۲] ازبکستان و بسیاری از کشورهای خاورمیانه به برنجی گفته میشود که با مواد دیگری مانند انواع گوشت، سبزیجات، حبوبات و خشکبار و حتی انواع ادویجات، پخت میشود که تهیه آن به هر دو صورت کته و آبکش ممکن است. در برخی خوراکها نیز ممکن است پس از پخت کامل چلو (برنج ساده) آن را با مواد دیگر مخلوط و پلو را تهیه میکنند. همچنین خوراکهایی مانند آش و هریسه و جود دارند که با وجود برنج در آنها، با عنوان پلو یا چلو شناخته نمیشوند. در تعریف پلو در دهخدا آمدهاست: طعامی است که از برنج کنند و در آن گوشت و کشمش و خرما و مانند آن با ادویه کنند و آن را اقسام است.
-
رشته پلو
-
عدس پلو
-
مانی پلو
-
استانبولی پلو
-
آجیل پلو
اشپزی
پلو ,برنج ,تهیه ,مواد ,انواع ,ممکن ,با مواد ,که با ,میشود که ,کنند و ,آن رامنبع
دستور تهیه مربای گلابی، کدوحلوایی و قیسی
طرز تهیه سه مدل مربای خوشمزه و پر طرفدار
طرز تهیه 5 پلوی دوست داشتنی و خوشمزه
طرز تهیه خورشت بادمجان
طرز تهیه 5 مدل آش پرطرفدار
لاغری سریع در 7 روز فقط با موز !
سرزمین خنده فرزند دوم آقا و خانم مجری به دنیا آمد+ عکس