پُلو در آشپزی ایرانی، آشپزی آذربایجان،[۱] ترکیه،[۲] ازبکستان و بسیاری از کشورهای خاورمیانه به برنجی گفته می‌شود که با مواد دیگری مانند انواع گوشت، سبزیجات، حبوبات و خشکبار و حتی انواع ادویجات، پخت می‌شود که تهیه آن به هر دو صورت کته و آب‌کش ممکن است. در برخی خوراک‌ها نیز ممکن است پس از پخت کامل چلو (برنج ساده) آن را با مواد دیگر مخلوط و پلو را تهیه می‌کنند. همچنین خوراک‌هایی مانند آش و هریسه و جود دارند که با وجود برنج در آنها، با عنوان پلو یا چلو شناخته نمی‌شوند. در تعریف پلو در دهخدا آمده‌است: طعامی است که از برنج کنند و در آن گوشت و کشمش و خرما و مانند آن با ادویه کنند و آن را اقسام است.

  1.  رشته پلو

  2.  عدس پلو

  3. مانی پلو

  4.  استانبولی پلو

  5. آجیل پلو

طرز-تهیه-رشته-پلو-تبریزی

 


اشپزی پلو ,برنج ,تهیه ,مواد ,انواع ,ممکن ,با مواد ,که با ,می‌شود که ,کنند و ,آن رامنبع

دستور تهیه مربای گلابی، کدوحلوایی و قیسی

طرز تهیه سه مدل مربای خوشمزه و پر طرفدار

طرز تهیه 5 پلوی دوست داشتنی و خوشمزه

طرز تهیه خورشت بادمجان

طرز تهیه 5 مدل آش پرطرفدار

لاغری سریع در 7 روز فقط با موز !

سرزمین خنده فرزند دوم آقا و خانم مجری به دنیا آمد+ عکس

مشخصات

آخرین جستجو ها

medical device marketing بهترین شرکت طراحی سایت Azin Sepehr Saman شیک گراف کرد موزیک تو بهترین خرید رو از ما داشته باش englandguide قلم برتر دانلود رایگان کتاب هزار طلسم شرکت اوژن اطلس