خورش به گروهی از غذاها گفته می‌شود که ترکیبی آب‌دار از سبزیجات سرخ شده یا حبوبات آب‌پز هستند که معمولاً همراه با گوشت پخته و کمی آب سرو می‌شوند.

کلمه خورش از برساخت‌های فعل خوردن است. در ایران قدیم قوت اصلی مردم نان بوده‌است و برای قابل خوردن کردن آن چیزی با آن همراه می‌کردند که به آن «نان خورش» می‌گفتند. مثلاً سعدی می‌گوید «یکی نان خورش جز پیازی نداشت». به تدریج واژه خورش به مفهومی جدا از نان گفته می‌شود تا جایی که امروزه معمولاً خورش‌ها همراه با برنج (پلو یا چلو) خورده می‌شوند.

 طرز تهیه خورشت بادمجان :

خورش بادمجان یکی از غذاهای اصیل و پر طرفدار ایرانی است که هم با گوشت قرمز طبخ میشود و هم با گوشت مرغ تهیه میگردد که ما در اینجا قصد داریم دستور پخت چند مدل خورش را به شما آموزش دهیم.

Image result for خورشت بادمجان


اشپزی خورش ,گوشت ,نان ,بادمجان ,تهیه ,می‌شوند ,با گوشت ,هم با ,همراه با ,خورشت بادمجان ,تهیه خورشت ,تهیه خورشت بادمجانمنبع

دستور تهیه مربای گلابی، کدوحلوایی و قیسی

طرز تهیه سه مدل مربای خوشمزه و پر طرفدار

طرز تهیه 5 پلوی دوست داشتنی و خوشمزه

طرز تهیه خورشت بادمجان

طرز تهیه 5 مدل آش پرطرفدار

لاغری سریع در 7 روز فقط با موز !

سرزمین خنده فرزند دوم آقا و خانم مجری به دنیا آمد+ عکس

مشخصات

آخرین جستجو ها

اینجا زیبایی را درک کن Get Updated IT Exams Dumps PDF اخبار ورزشی به فروشگاه موبایل آنلاین خوش آمدید مدیر سایت Jaxtoneqls60 site شب که میشه معرفی ابزار و لوازم الکتریکی درخواست امداد خودرو تخفیف دونی