آش یکی از خوراک‌های اصیل ایرانی است که تقریباً در تمام ایران پخته می‌شود. آش چندین نوع است از جمله آش رشته، آش ماست، آش شله قلمکار، آش جو، آش دوغ و… ساده‌ترین آن آش رشته است و از سبزیجات، حبوبات و رشته و کشک تشکیل شده و از سیر داغ، پیاز داغ و نعناع داغ برای تزیین آن استفاده می‌کنند.

آش از زمانی وارد فرهنگ دستور پخت ایرانی شد که یک وعده غذایی را ارزان بگذارند، و اگر بخواهید به صورت کلی آش‌های ایرانی را بشمارید در حدود ۴۰۰ تا می‌شود که در کل سراسر ایران به شکل‌های گوناگون طبخ می‌شود، و به جرأت می‌توان گفت تقریباً حدود ۱۰ نوع آش وجود دارد که در آن از گوشت استفاده شده‌است.

 

  • آش گندم
  • آش شله قلمکار
  • آش ترخینه
  • آش لخشک
  • آش گاردین

اشپزی آش ,ایرانی ,شله ,می‌شود ,نوع ,تقریباً ,که در ,می‌شود، و ,طبخ می‌شود، ,گوناگون طبخ ,و بهمنبع

دستور تهیه مربای گلابی، کدوحلوایی و قیسی

طرز تهیه سه مدل مربای خوشمزه و پر طرفدار

طرز تهیه 5 پلوی دوست داشتنی و خوشمزه

طرز تهیه خورشت بادمجان

طرز تهیه 5 مدل آش پرطرفدار

لاغری سریع در 7 روز فقط با موز !

سرزمین خنده فرزند دوم آقا و خانم مجری به دنیا آمد+ عکس

مشخصات

آخرین جستجو ها

آموزش پیش بینی فروش آنلاین اسکی فضایی با کیفیت بهترین راه های کسب درامد اینترنتی casenw7r82hi0 Sitio ارزان کده چاپ کارت ویزیت خرید و فروش مواد شیمیایی تخفیف ویژه worldnews فروش دوربین مداربسته مداربسته کوچک جاسوسی