به طور کلی گز به دو نوع پسته ای و بادامی تولید می شود که هر کدام بر اساس مقدار مغز پسته یا بادام بکار رفته درآن دارای درصد و قیمت متفاوت می باشد که البته کیفیت و خوش طعمی گز بیشتر به عصاره انگبین و نیز سایر ترکیبات مصرفی در آن بستگی دارد تا مغز به کار رفته در آن.


اشپزی گز ,مغز ,پسته ,سایر ,ترکیبات ,نیز ,در آن ,به عصاره ,بیشتر به ,عصاره انگبین ,و نیزمنبع

دستور تهیه مربای گلابی، کدوحلوایی و قیسی

طرز تهیه سه مدل مربای خوشمزه و پر طرفدار

طرز تهیه 5 پلوی دوست داشتنی و خوشمزه

طرز تهیه خورشت بادمجان

طرز تهیه 5 مدل آش پرطرفدار

لاغری سریع در 7 روز فقط با موز !

سرزمین خنده فرزند دوم آقا و خانم مجری به دنیا آمد+ عکس

مشخصات

آخرین جستجو ها

ارزان سرا فرزند دوم گیم 20 رسول مهربان سبک زندگی آسایش گستر _ ساخت، نصب و تعمیر کابینت آشپزخانه، کمد، کنسول و دراور در شیراز ارزان کده اجناس فوق العاده بهداشت حرفه ای و ایمنی کار فروشگاه اینترنتی لوازم خودرو